Hvem er vi?

I over 25 år har der været en fantastisk golfbane i Ho, som er ejet og drevet af Blåvandshuk Golfcenter. Banen ligger i unikke omgivelser ud mod Ho Bugt og har blandt andet baner i Ho Klitplantage. 

Banens liv udgår fra den gamle 3 længede golfgård, som ligger central midt på banen. På golfgården findes proshop, greenfee lokale, klublokale og kontor for den meget aktive Blåvandshuk Golfklub samt en dejlig restaurant, som er kendt vidt omkring for sin familiebuffet. 

Blåvandshuk Golfcenter opkøbte i 2015 yderligere areal i toppen af golfbanen på Skallingevej 5 for at kunne udvikle banen yderligere. På dette område etablerer Blåvandshuk Golfcenter i et tilhørende åbent skovareal nu en fodboldgolfbane og målet er at banen skal være et naturligt element i området samt at det skal være et sted, som man bare har lyst til at komme igen snarest.

Fodboldgolf

De fantastiske omgivelser fortjener en fodboldgolfbane, som der er skabt på naturens vilkår og områdets fortjener også at være et sted, som der bliver benyttet til oplevelser. 

 

Ankomst

Ved ankomsten til Skallingevej 5, Ho henvises til parkeringspladsen, hvorefter man går til ankomstcentret. 

I ankomstcentret købes adgang via selvbetjeningsautomaten. Derefter tager man en fodbold pr. person samt scorekort pr. 4 personer. Se mere information på skiltene i velkomstlokalet. 

Banesponsor - skal dit firma være en del af holdet...